Ελληνικό Πρωινό Αττικής Γης

  • Τοποθεσία:Ble Pavillon – Άλιμος
  • Ημερομηνία:21/09/2023
  • Ώρα:11:00 – 14:00
  • Είσοδος:

    Είσοδος με Πρόσκληση – Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο [email protected]

Το «Ελληνικό Πρωινό» είναι το εμπνευσμένο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος με στόχο τη σύνδεση του γαστρονομικού πλούτου της χώρας με την εμπειρία του επισκέπτη και την προώθηση της γαστρονομικής κληρονομίας του κάθε τόπου μέσα από ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να ξεχωρίσει προϊόντα από την κάθε περιοχή. Με τη σφραγίδα πιστοποίησης του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, το «Ελληνικό Πρωινό» αποτελεί μία καινοτομία, ένα δομημένο πρόγραμμα, παρέχοντας μια ευκαιρία στον επισκέπτη να ανακαλύψει τη γαστρονομική και πολιτιστική κληρονομιά του προορισμού.

Στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γαίας Αττικής «Νέα Θεσμοφόρια» εντάσσεται ειδική εκδήλωση παρουσίασης της εμπειρίας του Ελληνικού Πρωινού από προϊόντα της Αττικής μέσα από το καινοτόμο Πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η εμπειρία παρουσίασης του «Αττικού Πρωινού» σε δημοσιογράφους και stakeholders του τουρισμού πραγματοποιείται στο χώρο του Ble Pavillon στον Άλιμο, μέσα από ένα σύνολο παρουσιάσεων που εκπλήσσουν ευχάριστα τους συμμετέχοντες.

Μια εκδήλωση παρουσίασης της εμπειρίας του Ελληνικού Πρωινού Αττικής Γης, η οποία συνδέει την Οικονομία της Φιλοξενίας με την πρωτογενή παραγωγή, και προωθεί τα τοπικά, ποιοτικά και γευστικά προϊόντα της Αττικής Γης στην ταξιδιωτική εμπειρία του επισκέπτη. Μία εκδήλωση, η οποία προσδίδει αξία, ενισχύει τη βιώσιμη ανάπτυξη και δημιουργεί συνέργειες σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, μέσα από το Πρότυπο Μενού Πρωινού το οποίο προσφέρουν τα ξενοδοχεία / μέλη του Προγράμματος.

Η Εκδήλωση στηρίζεται σε μία βιωματική εμπειρία αποκάλυψης του «μυστικού μακροζωίας», του ελληνικού πρωινού, η οποία ξεκινά από την είσοδο του χώρου και ξεδιπλώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρουσιάζονται superfoods και προϊόντα της Αττικής Γης στο ειδικά διαμορφωμένο Attica Corner, ενώ θα υπάρχει live cooking και παρουσίαση της αξίας του ελληνικού πρωινού από έμπειρο διατροφολόγο, συνταγών και προϊόντων που ενισχύουν την ευεξία, την ενέργεια και την ισορροπημένη διατροφή.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ. https://www.greekbreakfast.gr/ 

Ελληνικό Πρωινό Αττικής Γης | Στιγμιότυπα από την Εκδήλωση

Μοιραστείτε το:

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΙΑΣ

16-24 ΣΕΠ

Κέντρο της Γης – Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Εκπαιδευτικά Βιωματικά Εργαστήρια

17 ΣΕΠ

Θέατρο Κατίνα Παξινού – Αττικό Άλσος

Θεσμοφορίων Χορός |
Μια Ωδή στη Γη

19 ΣΕΠ

Μέγαρο Παλαιάς Βουλής

Ημερίδα Νέα Θεσμοφόρια

27 ΣΕΠ

Παλαιό Δημαρχείο Δραπετσώνας

Παράδοση & Αττική Γη

23 ΣΕΠ

Πεδίον Άρεως | Αριές

Physis Gaia Project

24 ΣΕΠ

MoMix Bar

Attica Molecular Mixology